Jedilnik

JEDILNIK ZAVODA SV. MARTINA

18. 11. – 24. 11. 2024

 

PONEDELJEK:

ŠPINAČNA JUHA, PERESNIKI PO KRAŠKO, SOLATA

vsebuje: listno zeleno, pšenično moko-gluten, jajca, laktoza

 

TOREK:

GOVEJI ZREZKI V ČEBULNI OMAKI, KUS KUS Z ZELENJAVO, SOLATA

vsebuje: pšenično moko – gluten, jajca, laktoza, listna zelena

 

SREDA:

KRVAVICA, KISLA REPA, KUHAN KROMPIR, PEČENO JABOLKO

vsebuje: listno zeleno, jajca, pšenično moko-gluten, laktoza

 

ČETRTEK:

PREŽGANKA Z JAJCEM, OCVRT PURANJI ZREZEK, FRANCOSKA SOLATA

vsebuje: pšenično moko-gluten, jajca, laktoza

 

PETEK:

FIŽOLOVA JUHA, SKUTNI ŠTRUKLJI, KOMPOT

vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena

 

SOBOTA:

KOKOŠJA OBARA, AJDOVI ŽGANCI, DOMAČE PECIVO

vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena

 

NEDELJA:

PEČENA SV. REBRA, PEČEN KROMPIR, BRSTIČNI OHROVT Z MASLOM

vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena

 

 

 

 

 

Pridružujemo si pravico pri morebitni spremembi jedilnika.

ŽELIMO VAM DOBER TEK.

 

V PRIMERU ODPOVEDI KOSIL PROSIMO POKLIČITE

NA TEL: 04/577-84-18 ( KUHINJA )