Jedilnik
JEDILNIK ZAVODA SV. MARTINA
18. 11. – 24. 11. 2024
PONEDELJEK:
ŠPINAČNA JUHA, PERESNIKI PO KRAŠKO, SOLATA
vsebuje: listno zeleno, pšenično moko-gluten, jajca, laktoza
TOREK:
GOVEJI ZREZKI V ČEBULNI OMAKI, KUS KUS Z ZELENJAVO, SOLATA
vsebuje: pšenično moko – gluten, jajca, laktoza, listna zelena
SREDA:
KRVAVICA, KISLA REPA, KUHAN KROMPIR, PEČENO JABOLKO
vsebuje: listno zeleno, jajca, pšenično moko-gluten, laktoza
ČETRTEK:
PREŽGANKA Z JAJCEM, OCVRT PURANJI ZREZEK, FRANCOSKA SOLATA
vsebuje: pšenično moko-gluten, jajca, laktoza
PETEK:
FIŽOLOVA JUHA, SKUTNI ŠTRUKLJI, KOMPOT
vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena
SOBOTA:
KOKOŠJA OBARA, AJDOVI ŽGANCI, DOMAČE PECIVO
vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena
NEDELJA:
PEČENA SV. REBRA, PEČEN KROMPIR, BRSTIČNI OHROVT Z MASLOM
vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena
Pridružujemo si pravico pri morebitni spremembi jedilnika.
ŽELIMO VAM DOBER TEK.
V PRIMERU ODPOVEDI KOSIL PROSIMO POKLIČITE
NA TEL: 04/577-84-18 ( KUHINJA )