Menu

Jedilnik

Jedilnik 25. 3. - 31. 3. 2024.doc 173.0KB
Jedilnik 18. - 24.3.2024.doc 172.8KB




JEDILNIK ZAVODA SV. MARTINA

18. 3. -24. 3. 2024


                                                                             

PONEDELJEK:

GOVEJI ZREZEK V ČEBULNI OMAKI, ŠIROKI REZANCI, ZELENA SOLATA

vsebuje: listno zeleno, pšenično moko-gluten, jajca, laktoza

 

TOREK:

PREŽGANKA, ŠTEFANI PEČENKA, PIRE KROMPIR, KREMNA ŠPINAČA

vsebuje: pšenično moko - gluten, jajca, laktoza, listna zelena


SREDA:

TELEČJA OBARA, AJDOVI ŽGANCI, KRUH, PUDING

vsebuje: listno zeleno, jajca, pšenično moko-gluten, laktoza

 

ČETRTEK:

PURANJI ZREZEK V ZELIŠČNI OMAKI, DUŠEN RIŽ, MOTOVILEC  V SOLATI

vsebuje: pšenično moko-gluten, jajca, laktoza

 

PETEK:

ŠPARGLJEVA JUHA, GRATINIRANE PALAČINKE S SKUTO, KOMPOT

vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena

 

SOBOTA:

SEGEDIN GOLAŽ, PUDING, DOMAČI KRUH

vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena

 

NEDELJA:

GOVEJA JUHA, SVINJSKA PEČENKA, TLAČEN KROMPIR, KUHANA CVETAČA, BABY KORENČEK

vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena

 


Pridružujemo si pravico pri morebitni spremembi jedilnika.

ŽELIMO VAM DOBER TEK.


V PRIMERU ODPOVEDI KOSIL PROSIMO POKLIČITE

NA TEL: 04/577-84-18 ( KUHINJA )