Menu

Jedilnik

Jedilnik 21.11 - 27.11. 2022.doc 145.4KB
Jedilnik 28. 11. - 4. 12. 2022.doc 149.4KB


JEDILNIK ZAVODA SV. MARTINA

21. 11. – 27. 11. 2022

 

PONEDELJEK:

Piščančji frikase z bučkami, zdrobovi ocvrtki, sestavljena solata z rukolo, mandarina.

Vsebuje: listno zeleno, pšenično moko-gluten, jajca, laktozo.

 

TOREK:

Milijonska juha s korenčkovimi ribanci, pečena svinjska rebrca, kumare s toplim krompirjem in čebulo v solati.

Vsebuje: pšenično moko - gluten,jajca, laktoza, listna zelena.

 

SREDA:

Goveja juha z ribano kašo, puranova prsa s česnovo omako, dušen riž, rdeča pesa.

Vsebuje: listno zeleno, jajca, pšenično moko-gluten, laktoza.

 

ČETRTEK:

Bograč golaž, koruzna polenta, izbrana sladica šefa Miha.

Vsebuje: listno zeleno, pšenično moko-gluten, jajca, laktoza.

 

PETEK:

Fižolova mineštra z domačim usukancem, rižev narastek, kompot s tropskim sadjem.

Vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, listno zeleno, jajca.

 

SOBOTA:

Bohinjska krvavica, zabeljena kisla repa, matevž, sadna skutka.

Vsebuje:  listna zelena, pšenično moko-gluten, jajca, laktozo.

 

NEDELJA:

Kokošja juha z rezanci, dunajski zrezek, pekovski krompir, tatarska omaka.

Vsebuje:pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena.

 

 

Pridružujemo si pravico pri morebitni spremembi jedilnika.

ŽELIMO VAM DOBER TEK.